Tanza

Ferie, rejser og fritid

Ferie

Udnyt alle globaliseringens mange muligheder

za11

I en verden hvor alt bliver mindre og kommer tættere på, idet at globaliseringen bliver større og udvider sig, vokser vores muligheder også. Ønsker du dig et liv på den anden side af jorden? Eller vil du bare gerne besøge så mange lande som muligt. Flyve rundt mellem Tanzania, Mexico og Rusland. Alt dette er i realiteten muligt i den tid vi lever i. Så hvorfor ikke se om noget af det kan blive ført ud i livet. Hvorfor ikke udnytte at vi lever i en verden der er så globaliseret og så fuld af muligheder.

Med et godt forarbejde vil dit eventyr bliver længere og sjovere

Først og fremmest kræver det noget planlægning inden man kaster sig ud i den store og farverige verden. Hvor vil du gerne hen. Hvilke krav har du til din levestandard og hvad vil det koste. Skal du begynde at lære sproget nu. Hvor tit vil du have råd til at komme hjem igen. Alle sådanne spørgsmål er gode at stille sig selv inden man bare køber en flybillet.

kvinde på ferie

Derefter er noget så kedeligt som en opsparing en rigtig god ide at have. Tager man afsted med en buffer, kan det tage en del af presset af ens skuldre. På den måde er det okay hvis det lige tager lidt længere tid at finde en billig bolig, få styr på arbejdssituationen eller hvis der er en del uforudsete udgifter i starten. Det er rart at vide at man stadig kan få noget at spise på trods af nogle økonomiske bump på vejen.

Forlæng din tur med det rigtige valg af arbejde

Hvis du allerede nu har et arbejde der er internetbaseret, så står du i en helt unik position. Med et arbejde som dette behøver du ikke at bekymre dig om hvorvidt det er nemt at få en arbejdstilladelse, hvad situationen er på arbejdsmarkedet og hvilken løn du kan forvente at få. For du har allerede et job og du bare kan tage med dig. Nu er det vigtigste egentlig at sørge for at du har en god og stabil internetforbindelse, så du kan blive ved med at have et arbejde. Et job på internettet vil øge dine rejsemuligheder.

 

Det kan også være at du den seneste tid har overvejet at starte et firma op på nettet. Hvis du samtidig ønsker at rejse til et andet land, kan det være en rigtig god kombination. Ofte vil den løn man kan få gennem et sådant arbejde være højere end hvad man ville tjene med et normalt arbejde. Har du samtidig valgt et land hvor det er billigt at bo, så behøver du sågar ikke at arbejde så meget som i Danmark, da pengene vil række længere.

oplev verden

 

Dog er det vigtigt at huske på et par ting, når du har eller får et internetbaseret arbejde. Som sagt er det alfa og omega at have en stabil internetforbindelse. Derudover kan det være en ide at overveje hvordan tidsforskellen er mellem Danmark og det land du vil til, især hvis dit arbejde kræver direkte kontakt med kunderne. Nogle gange er tidsforskellen faktisk en fordel, da det giver dig mulighed for at tilbyde udvidet åbningstider, andre gange gør det måske arbejdet lidt besværligt. Nogle gange er det også rart at have opbygget en vis basisindtægt før man rejser ud, så du cirka ved hvad du kan forvente at tjene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *