Tanza

Ferie, rejser og fritid

Ferie

Spar penge i dagligdagen, og få råd til rejser

za11

Det koster penge at rejse, ingen tvivl om det. Alligevel er det de færreste, som kan og vil undvære at opleve nye sider af verden på rejser. Det er så spændende at komme ud og opleve og se noget nyt. Synes man der går for lang tid mellem man har råd til at tage ud og rejse, er der heldigvis noget man selv kan gøre for at komme ud og rejse noget oftere. Det handler om at spare penge i hverdagen.

Spar penge på bilen

En af de helt store udgifter i en husholdningsøkonomi er helt klart bilen. Der går penge til forsikringer, brændstof, reparationer, afgifter og så videre. Alligevel er det de færreste, som kan undvære den. Hvad man dog kan gøre, er at sørge for at gøre udgifterne på bilen så små som overhovedet muligt. Det handler om at vælge en billig bil. Der er også mange penge at spare ved at vælge en billig forsikring, og kun at bruge bilen når det er nødvendigt. Derudover er der også penge at hente ved at vedligeholde sin bil godt, og desuden få ordnet reparationer et billigt sted.

Ja, der er faktisk muligheder for at spare penge på sin bil, hvis blot man tænker sig godt om og derefter træffer de rigtige økonomiske beslutninger. Det vil selvfølgelig være allerbedst for pengepungen hvis man helt kan undvære at have en bil. Så er det nemlig muligt at spare rigtig, rigtig mange penge op til rejser hver måned. Det er dog de færreste som er så heldige, at de kan undvære en bil. I stedet kan man dog spare så mange penge som muligt på bilen.

kvallert

Gå husholdningsbudgettet efter i sømmene

Begynder man at bruge lidt tid på at kigge efter i husholdningsbudgettet, vil man højst sandsynligt opdage nogle steder, hvor der fosser penge ud så at sige. Med mindre man har en top-tunet økonomi vil det altid være muligt at finde et eller andet sted, hvor der kan spares penge – mange penge. Gå derefter dit budget efter i sømmene, og se om der er et eller andet sted, hvor du kan spare. Du vil blive overrasket over at opdage hvor mange penge der faktisk er at hente selv i et stramt budget.

Hver en øre tæller når det gælder om at spare penge. Jo flere penge man hver måned kan smide over på feriekontoen, jo bedre. Det er helt sikkert at der er penge at hente, som kan bruges på fede oplevelser i stedet for trivielle ting i dagligdagen. Gå derfor budgettet efter, og find ud af hvor du kan spare penge henne.

antikke rom

Spar penge på de faste udgifter

Hver måned er der en række udgifter, som man skal betale. Det kan være husleje, forsikringer, abonnementer, kontingenter, regninger og så videre. Alle disse faste udgifter som bliver trukket fra ens konto hver måned, er nærmest nogle, man ikke tænker over længere. Alligevel er der her faktisk en del penge at kunne spare, hvis blot man undersøger nærmere.

Det er sikkert muligt at finde ting, man kan spare penge på her. Ved at samle sine forsikringer eller skifte selskab vil det kunne være muligt at spare penge. Kan man finde en billigere bolig, vil man også kunne spare penge. Ja, kig dine faste udgifter igennem, og se, om du kan spare penge et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *