Tanza

Ferie, rejser og fritid

andre

Kom i sommerstemning: tre gode ideer til ferien

za11

Efter en lang vinter, hvor størstedelen af landet har været nedlukket, trænger vi ekstra meget til at komme ud og nyde sommeren. Vi trænger til caféture, shopping, hygge med venner og alt hvad der hører til sommertiden. Nu hvor restriktionerne langsomt udfases, er det lidt lettere at nyde sommeren. Læs videre her hvis du vil have nogle gode ideer til hvad du kan bruge sommeren på.

 

Tag ud at rejse

Det har i en lang periode været frarådet at rejse ud af landet, men nu er flere landet røget på listen over steder, man godt kan besøge trods COVID-19-virussen. Selvfølgelig er der mange hensyn, der skal tages, hvis du overvejer at rejse, og det skal du selvfølgelig respektere. Det kan sagtens lade sig gøre at rejse og være forsigtig med hensyn til smittespredning samtidig.

 

Hvis du overvejer, om du skal ud at rejse i år, kan du bruge sommerstarten på at drømme om, hvor du skal hen. Måske skal du med en veninde til London, eller måske kan du lokke din kæreste med til Grækenland. Du kan også finde rejser til Bali, som er et skønt sted at nyde sommeren.

 

Ferie i Danmark

Måske er du stadig lidt forsigtig med hensyn til ikke at ryge i statistikken for mennesker, der er smittede med corona-virussen, og derfor vil du måske gerne holde ferie hjemme i Danmark. Uanset om du gerne vil være forsigtig, eller om du bare er mere ude-godt-hjemme-bedst-typen, er der masser af muligheder for at holde en god ferie i Danmark.

bøger

Danmark er et land, som har meget at byde på, men det glemmer man hurtigt, fordi det er ens hjemland. Der er masser af skønne kroge med flotte landområder, storbyer, museer og mange andre muligheder. Uanset om du er sommerhus-typen eller elsker at komme ud og opleve en masse, kan du nyde en ferie i Danmark.

 

Bring feriestemningen ind i hjemmet

Det er ikke alle, som tager på ferie uden for hjemmet. Der kan være mange grunde: måske føler du ikke, at det er forsvarligt at rejse, måske vil du gerne spare pengene, eller måske er du bare fan af at blive hjemme.

 

Man kan sagtens have en hyggelig ferie derhjemme. Skab sommerstemning med smoothies, is, læsning i solen, venindehygge og hvad der ellers hører til. At holde ferie behøver ikke at foregå et bestemt sted – det er lige så meget, hvad vi foretager os, der sætter stemningen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *