Tanza

Ferie, rejser og fritid

Flyrejser

Find dine flybilletter til London

za11

London er en storby fyldt af oplevelser, shopping og smuk arkitektur. Har du endnu ikke besøgt London, så er det i hvert fald et must-see. Her får du storby for alle pengene og er sikret alt hvad en storbyferie indebærer. Her er både kulturelle oplevelser, historisk artitektur, natteliv og selvfølgelig en masse muligheder for god shopping. Dette er den perfekte kombination af storbyferie og afslapning i en, og det er nemt og billigt at finde gode flybilletter!

Bestil i god tid eller vær spontan

Fordelen ved en storby ferie så tæt på hjemmet er, at det er muligt at tage en spontan tur. Det er altid muligt at finde attraktive flybilletter til London, uanset hvor sent du er ude. Det kan nogle gange være en fordel at købe så sent som muligt, så man kan komme afsted på et afbud. Her er der mange penge at spare, men det kræver dog at man er fleksibel i forhold til rejsetider, budget og antal billetter. Hvis man rejser alene og ikke har noget krav om hvor længe man skal være væk og hvilke dage, så kan det godt svare sig at købe sin flybillet dagene op til man skal afsted.

Det er dog noget andet, hvis man er en gruppe der planlægger at rejse i en bestemt ferie eller weekend. Her er det klart smartest at bestille sin flybillet i god tid, da det ellers kan blive en udfordring at få pladser, tid og budget til at stemme. Det er desuden også gældende for hotelophold. Det er altid vigtigt at have planlagt lidt, når man er mange mennesker der rejser sammen. Det er selvfølgelig for at få mest ud af sin rejse både i forhold til flybilletter, hotelophold og aktiviteter. Det er et spørgsmål om value for money og det får man altså i London. Især hvis man tager sig tiden til at planlægge lidt.

Brexit til din fordel

Efter alle omvæltningerne af Englands exit fra EU har der fulgt flere konsekvenser. Der har både været positive og negative ting ved deres valg og et af de positive kan nu komme os danskere til gode. Det er nu muligt at besøge England til meget lavere priser nu end før og der er mange penge at spare, når der skal shoppes, besøge hoteller og spise ude. Valutaen er til vores fordel og derfor er London nu blevet endnu mere attraktiv for turister. Det gør selvfølgelig også en indflydelse på konkurrencen for flyselskaberne. De presser hinanden og det giver os muligheder for at rejse billigere end nogensinde før. Det er selvfølgelig et spørgsmål om hvor meget man ønsker at gå på kompromis for prisen, men meget kan lade sig gøre i dag. For uanset hvor meget flyselskaberne kan presse hinanden i prisen, så hænger pris og kvalitet sammen. Derfor er det vigtigt at forventningerne til servicen hænger sammen med den pris du har betalt for flybilletten. Ellers kan man hurtigt blive svært skuffet. Det er dog et godt tidspunkt at besøge London på. Både i forhold til priser, men også historisk set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *