Tanza

Ferie, rejser og fritid

Flyrejser

Var dit fly også forsinket?

za11

Der er efterhånden rigtig mange der har oplevet, at deres fly har været forsinket, hvilket har haft store konsekvenser for ferien, enten frem eller tilbage. Det kan være svært som ene mand, at kæmpe mod et flyselskab, når man mener at man er blevet uretfærdigt behandlet. Der er mange flyselskaber der godt ved, at man bare giver på forhånd på i kampen mod flyselskabet, og dette udnytter flyselskaberne til ikke at udbetale kompensation hvis en forsinkelse har kostet en ekstra. Det er faktisk rigtig mange danskere der oplever, at deres fly har været forsinket, og at det har haft store økonomiske konsekvenser for dem. Der er faktisk mulighed for at få en flyforsinkelse kompensation, det handler bare om at køre sin sag rigtigt. Det kan godt virke lidt uoverskueligt for mange, at skulle til at køre en sag mod et flyselskab, og derfor opgiver de sagen med det samme, da dette ikke lige er noget de har hverken tid eller overskud til.

Få hjælp til din kompensation

Man skal helst ikke kæmpe for meget alene når det handler om kompensation. Et flyselskab er et stort firma at komme op imod, hvis man bare er sig selv, og derfor kan det blive en hård og trættende kamp at kæmpe mod nogen der har ansat uddannede advokater til at køre deres sager mod almindelig mennesker uden en juridisk uddannelse.

Hvis man gerne vil have kompensation for en forsinkelse, så er det en god ide at alliere sig med nogle, der kan hjælpe en med at vinde sådan en sag. Der er nogle firmaer der lever af at hjælpe andre med at få deres penge tilbage i forbindelse med forsinkelses kompensation. Det er meget nemmere at vinde en sag, hvis man samarbejder med nogen der er super godt inde i alle regler, og sm er vandt til at kæmpe mod så stort et firma som et flyselskab. Det kan godt være at juridisk hjælp koster noget, men det bliver til gengæld også betalt god tilbage når man så går hen og vinder en sag.

Der er mange fly der bliver forsinkede i sommerperioden

Der er rigtig mange helt almindelige familier der har oplevet at deres fly bliver forsinket i forbindelse med sommerferien. Der er mange der rejser om sommeren, og derfor kan det også have nogle meget dyre konsekvenser, hvis der er fly der bliver forsinkede eller helt aflyst. Der er mange familier der hat prøvet at stå i en situation, hvor de selv har været nødt til at betale for noget, som de allerede havde betalt for, eksempelvis en ekstra flybillet, fordi man på grund af forsinkelser ikke nåede at skifte til et andet fly på vejen hjem. Der er utroligt mange der rent faktisk har oplevet episoder som disse, og derfor er der også rigtig mange sager der potentielt kan køres. Der er mange der har vundet en sag og som har fået kompensation for forsinkelse, og derfor er det bare at prøve at køre en sag, hvis man også selv har oplevet et fly der var forsinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *