Tanza

Ferie, rejser og fritid

andre

Sådan får du de bedste oplevelser på rejsen

za11

Når du planlægger drømmerejsen, skal du nok hurtigt få styr på pas, penge, hotel og transport. Men det er kun rammerne for din rejse, der er blevet sat. Hvis du er til ren afslapning på hotellet med svømmepøl og fri bar, så er det mere end nok. Men, hvis du er eventyrlysten, så er det tid til at kigge efter flere oplevelser.

Find de lokale

Uanset hvor du skal hen, kan du være sikker på, at der er bedre ting at tage sig til, end at tage de samme billeder som alle de andre turister. Det handler bare om, at finde ud af, hvad de lokale laver. Invester lidt af din tid i at undersøge den by eller det område du skal til, inden du tager afsted. I vores moderne verden kan du garanteret finde mennesker på de sociale medier, der blogger eller på anden måde deler historier eller billeder fra deres liv lige netop der. Hvad laver de, når de skal på oplevelse?

turist

Når du endelig er kommet afsted, så vær åben overfor alle de muligheder, der byder sig for at snakke med de lokale. Spørg dem hvor de spiser, hvor de gå i byen, eller hvor de ville gå hen med deres venner på en forlænget weekend. Alle lande har noget helt specielt at tilbyde, som er lidt anderledes end herhjemme.

Spar ekstra penge op

Selv om man sagtens kan komme på ferie så snart man har sparet op til transport, kost og logi, er det bare sjovere at have ekstra penge på lommen. Spar lidt på de dyre hoteller, og tag det billigste fly, selv om det tager lidt længere. Skrab lidt mere op før du tager afsted. De ekstra lommepenge kan gå til alle de spændende ting, du lige pludselig opdager, at du gerne vil prøve. Det kan være alt fra en vildmarkssafari i Tanzania, til koncert i Bollywood eller en nat med karaoke i Tokyo. Hvem ved? Hold mulighederne åbne!

sparegris

 

Så hvis du sidder og drømmer om ferie, men kun lige kan skrabe nok sammen til en tur, så kan det måske betale sig at vente til vinter, når du har bedre råd til drømmeferien. Køb en ny grill og en stor parasol, og nyd den varme, danske sommer indtil da.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *