Tanza

Ferie, rejser og fritid

andre

Ønsker du en selskabshund skal du prøve en Bichon frisé

za11

For dig der ønsker en selskabshund skal du overveje en Bichon frisé. Som du kan læse på  https://bichonfrisé.dk er der tale om en meget selskabelig hund.

Charmerende og imødekommende

Det er da en super rar ting. At have en hund, der både er selskabelig, er charmerende og som er imødekommende overfor alt og alle. Det får du med en bichon hund. Det er en hund, der elsker at lege, og bare have det sjovt. Så en hund de er en gevinst for en familie og især for børn.

Fakta om en Bichon Frisé

Bichon Frisé er en gammel hunderace, der oprindelig stammer fra Sydeuropa. Racen kom til Danmark i 1978, og er blevet meget populær. Hunden bliver op til 30 cm høj, og vejer typisk mellem 3 og 6 kg og lever typisk mellem 12 og 15 år.

Ekstrem familievenlig

En Bichon Frisé er noget nær den optimale familiehund. Den er fantastisk til at tilpasse sig den familie den bor hos, den elsker at være aktiv og selskabelig med sin familie. Altså den gør hvad I har lyst til. Om det er hjemlig hygge eller om det er mange gåture. Så tilpasser hunden dig og det gør den specielt også over for børn.

Let at rejse med

Er I en familie der godt kan lide at rejse og komme ud og opleve verden. Så kan med fordel også vælge en Bichon Frisé. For den er let at tage med på tur. Du skal selvfølgelig overholde de normale forbehold, der er med at rejse ved en hund, specielt hvis I skal flyve. Men derudover tilpasser bichonen sig både en lang biltur og en flyvetur.

Meget allergivenlig

Der er mange der er plaget af allergi overfor blandt andet hunde. Det bliver ikke et problem, hvis din hund er en Bichon Frisé. Den fælder ikke meget, og det er sjældent den giver allergi.

Også i en lejlighed

Endnu en fordel ved en Bichon Frisé er at den ikke kræver særlig meget plads. Så den kan sagtens bo sammen med dig, der blot har en mindre lejlighed uden at du skal have dårlig samvittighed over dette. Og så tilpasser hunden sig i øvrigt også meget let andre dyr. Konklusionen er at det er en let hund at have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *